Όροι χρήσης πλατφόρμας

  1. Home
  2. Όροι χρήσης πλατφόρμας
Freelancers

Όροι και Προϋποθεσεις

Καλώς ήρθατε στην Digiwork!

Η Digiwork είναι μια πλατφόρμα που συνδέει freelancers με εργοδότες. Παρέχουμε μια υπηρεσία directory όπου οι freelancers μπορούν να φτιάξουν το προφίλ τους και να αναζητήσουν δουλειά, ενώ οι εργοδότες μπορούν να βρουν freelancers για να τους βοηθήσουν με τα projects τους.

Χρέωση υπηρεσίας:

Η Digiwork χρεώνει μια προμήθεια 12% για κάθε πληρωμή που πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας. Αυτή η χρέωση καλύπτει το κόστος λειτουργίας της πλατφόρμας και την παροχή υποστήριξης στους χρήστες.

Δημιουργία λογαριασμού:

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Digiwork, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα εγγραφής. Θα σας ζητηθεί να παρέχετε βασικές πληροφορίες για τον εαυτό σας, όπως το όνομα, το email και το επάγγελμά σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απαραίτητα για την επικοινωνία μαζί σας, την πραγματοποίηση πληρωμών κ.αλ. Σε περίπτωση διαγραφής του προφίλ σας τα στοιχεία σας παραμένουν στην πλατφόρμα για 60 ημέρες. 

Δημιουργία προφίλ:

Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ σας. Το προφίλ σας θα πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες για τις δεξιότητες, την εμπειρία και το portfolio σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ σας.

Αναζήτηση εργασίας:

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της Digiwork, μπορείτε να βρείτε projects που ταιριάζουν στις δεξιότητες και την εμπειρία σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση το είδος της εργασίας, την τοποθεσία, τον προϋπολογισμό και άλλα κριτήρια.

Αίτηση για projects:

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για projects που σας ενδιαφέρουν. Η αίτησή σας θα αξιολογηθεί από τον εργοδότη και, εάν επιλεγείτε, θα σας αποσταλεί μια πρόταση εργασίας.

Πληρωμή:

Η πληρωμή των Freelancer για εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί γίνεται στο τέλος του επόμενου μήνα από την ημερομηνία ολοκλήρωσης. Αυτό είναι απαραίτητο για πιθανή Διαφωνία που μπορεί να σταλέι στο Κέντρο Διαφωνιών. Η Digiwork θα αφαιρέσει αυτόματα την προμήθειά της 12% από την πληρωμή σας. Τυχόν έξοδα συναλλαγών της τράπεζά σας επιβαρύνουν εσάς.

Τιμολόγηση:

Όλες οι υπηρεσίες τιμολογούνται με βάση το Ελληνικό Φορολογικό Δίκαιο. Σε περίπτωση μη επαγγαλμετικού Α.Φ.Μ. η παροχή υπηρεσίας στον εργοδότη θα τιμολογείται από την DigiWork. Οι Freelancers θα τιμολογούν στην DigiWork μετά από συννενόηση μαζί τους.Σε  περίπτωση πο υ ο Freelancer δεν έχει κάνει έναρξη επαγγέλματος, η επιχείρηση θα καταβάλλει την πληρωμή του με απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης,, στην όποια υπάρχει παρακράτηση 20%, το οποίο θα αποδοθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Επίσης θα αποδοθεί χαρτόσημο 3,6% επί της αμοιβής.  ΕΦΚΑ

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον λογιστή σας.

Γενικοί όροι:

Χρησιμοποιώντας την Digiwork, συμφωνείτε να τηρήσετε τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις μας. Οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις μας περιλαμβάνουν διατάξεις σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας, την ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων, την απορρήθηση και την ευθύνη.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την Digiwork!